NIEUWS

jul 17, 2024

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We hebben sinds kort een digitale nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief is dé manier om altijd als eerste op de hoogte te zijn van alles wat er bij ons speelt. Of je nu een trouwe klant bent, een geïnteresseerde in de betonwereld of gewoon benieuwd bent naar onze activiteiten, onze nieuwsbrief biedt voor ieder wat wils. Ook delen we hier wat onze jubileumactie gaat zijn. Meld je snel aan en mis niets van onze updates en acties!
Nieuwsbrief

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen bij onze laatste projecten, waaronder updates over onze vestiging in Hongarije! Ook zullen we interessante acties en kortingen bekendmaken. Houd dit zeker in de gaten, volgend jaar (2025) bestaat RvR Betonpomp Verhuur 20 jaar en dit willen wij met jullie vieren door middel van een ludieke actie!

Maar dat is nog niet alles! We publiceren regelmatig blogs en filmpjes waarin we laten zien hoe we te werk gaan, zodat je een goed beeld krijgt van onze werkwijze en de innovaties die we toepassen. Ook brengen we je het laatste nieuws uit de betonwereld, zodat je altijd op de hoogte bent van trends en innovaties. Kortom: door je aan te melden, ben je verzekerd van exclusieve content en interessante aanbiedingen.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Een belangrijk punt dat we willen benadrukken, is dat we je niet zullen overladen met e-mails. We begrijpen hoe storend het kan zijn om dagelijks of wekelijks e-mails te ontvangen. Daarom versturen wij onze nieuwsbrief slechts één keer per drie maanden. Op deze manier zorgen we ervoor dat je uitsluitend nuttige en exclusieve content ontvangt, gevuld met interessante verhalen en aantrekkelijke acties.

Meld je aan door op onderstaande button te klikken:

ONDERWERP: NIEUWS | OVER ONS
TAGS:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact met één van onze vakmensen op voor advies!

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!