Offerte

OFFERTE ALGEMEEN

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Om efficiรซnt te kunnen helpen, is het handig te weten of we met bijvoorbeeld een aannemer te maken hebben en het om een zakelijk project gaat of dat je als particulier bezig bent met (ver)bouwen van je woning of schuur. Kleine of grote klussen, we helpen je graag.

Wilt u graag schuimbeton gebruiken voor uw project? Klik dan op de onderstaande knop. Heb je andere vragen, neem dan contact met ons op!Maximum file size: 10MB

Opties

Selecteer de gewenste opties voor jouw project:
Extra opties
Wij voeren graag de stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschap.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriรซle look.
* Het huren van de laser bedraagt โ‚ฌ25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
**Gratis, wel vooraf aangeven.

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!