PROJECT

Zwembadrand vullen met schuimbeton

Het hebben van een zwembad in de tuin is een droom voor velen. Het biedt een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van zonnige dagen zonder het huis te verlaten. Bij de bouw van een zwembad komt heel wat kijken, zo kun je het beste schuimbeton gebruiken bij het opvullen van de randen. Maar waarom eigenlijk? Wij leggen het je uit!
Zwembadrand opvullen

Vandaag stond er een bijzondere klus op de planning in Montfoort: 25 kuub schuimbeton storten voor de rand van een zwembad! Het komt steeds vaker voor dat we schuimbeton gebruiken bij het opvullen van een zwembadrand en dat is niet zonder reden.

VOORDELEN SCHUIMBETON:

πŸ”Ή Zwembaden zijn vaak deels of volledig ingegraven. Om het water op een aangename temperatuur te houden is isolatie erg belangrijk. Een rand van schuimbeton zorgt voor een uitstekende isolerende laag en een constante watertemperatuur;
πŸ”Ή Door de zwembadrand op te vullen met schuimbeton, voorkom je verzakking of het breken van leidingen;
πŸ”Ή Schuimbeton is vijf keer zo licht als gewoon beton, dus minder belastend voor de constructie;
πŸ”Ή Schuimbeton is duurzaam en recyclebaar!

Zie hieronder de foto’s voor een kleine impressie! Over een tijdje mogen we nog eens terug komen om de deklaag te storten.

De bewoners van dit prachtige huis in Montfoort kunnen straks heerlijk genieten van een koud drankje aan hun nieuwe zwembad!

ONDERWERP:
TAGS:
Datum: 4 juli 2024

Soort gelijk project op de planning staan?

Neem direct contact met één van onze vakmensen op voor advies!

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!